Mateřská škola

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby mateřské školy v Havlíčkově Brodě. Objekt je samostatně stojící, jednopodlažní, funkčně se člení na 3 základní části – středová část, obsahující jídelnu s přípravnou a výdejnou jídel, a 2 navazující boční křídla, levé a pravé, kde každé z nich slouží jako třída mateřské školy s kapacitou až 20 dětí. Konstrukční systém budovy je zděný z keramických tvárnic. Stropní konstrukce navržena z prefabrikovaných železobetonových předpjatých panelů, zastřešení budovy jednoplášťovou plochou střechou s povrchem z extenzivní zeleně. Obvodové zdivo opatřeno provětrávanou fasádou tvořenou kontaktním zateplením a obkladem z cementotřískových desek. Objekt osazen v mírně svažitém terénu.
The aim of the diploma thesis is processing of the design documentation for realization of the construction of a kindergarten in Havlíčkův Brod. It is a detached single-storey building that is functionally divided into three basic parts – the middle one, that contains a canteen with a preparation area and a serving hatch of food, and two connected side parts, left one and right one, each one of them is used as a classroom of the kindergarten with capacity up to 20 children for each class. The structural system of the building is created by a masonry system made of hollow bricks. The floor structure is designed of prefabricated prestressed concrete floor slabs, the roofing of the building is made of warm flat roof with extensive green vegetation covering. The external wall is supplied by ventilated facade which one is created by contact thermal insulation and by facade cladding of cement-bonded particle board. The building is set in a lightly sloping terrain.
Description
Citation
PAPST, O. Mateřská škola [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Jindřich Galata - tajemník, doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. arch. Ivana Utíkalová - člen, Ing. Marie Rusinová, Ph.D. - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Vojtěch Kostiha, Ph.D. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen,
Date of acceptance
Defence
Student představil svoji DP na téma Mateřská škola a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Diskuze nad navrhováním místnosti izolace. Student s dokonalým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a výborně reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO