Wellness centrum

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je projektová dokumentace wellness centra pro provedení stavby. Hlavním cílem práce je návrh dispozičního, konstrukčního a materiálového řešení objektu. Wellness centrum má 3 nadzemní podlaží a je částečně podsklepené. Stavba je umístěna do mírného svahu a je stylizována do tvaru vlny. Objekt bude plnit funkci občanské vybavenosti – návštěvníkům zde bude k dispozici wellness, tři bazény a prostor pro zájmové činnosti.
The subject of this thesis is a design documentation for construction of a wellness centre. The main goals include creating structural and material solutions or designing a layout. The designed wellness centre is a building of 3 above-ground floors, which also has a basement. It is situated in a mild slope and shaped into a wave. The building will have a role of a local amenity, providing its visitors a wellness, 3 pools and a space for leisure activities.
Description
Citation
VETEŠNÍK, Š. Wellness centrum [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing.Ing. arch. Milan Palko, Ph.D - předseda, doc. Ing. Karel Šuhajda, Ph.D. - místopředseda, Ing. Václav Pilík - tajemník, Ing. Jan Vystrčil - tajemník, Ing. František Vajkay, Ph.D. - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, Ing. Martin Horáček, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen,
Date of acceptance
Defence
Student začas SZZ prezentací řešeného objektu: - polohové umístění objektu - celkový popis tvarového a funkčního řešení stavby - dispoziční řešení jednotlivých podlaží, provozní dělení objektu - konstrukční systém řešeného objekt - založení objektu, svislé a vodorovné konstrukce, zastřešení budovy. - popis materiálového řešení jednotlivých dílčích částí stavby. - popis architektonického řešení v návaznosti na pohledy a vizualizace objektu, popis jednotlivých vizuálních vlastností pohledových materiálů. Po ukončení prezentace objektu student přestavil své reakce na dotazy oponenta diplomové práce. - Stanovte zásady při návrhu nakládání s chemikáliemi pro úpravu bazénové vody. - Objasněte zásady návrhu a provádění vegetačních střech s extenzivním ozeleněním. - Stanovte možnosti variantního řešení pro zastřešení daného objektu. Student odpověděl na položené dotazy přesně bez jakýchkoli problémů.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO