Taktika stavebních podniků při přípravě cenových nabídek u veřejných zakázek na stavební práce

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá analýzou přístupu stavebních podniků k přípravě cenových nabídek. Teoretická část obsahuje vysvětlení základních pojmů dané problematiky a možné způsoby stanovení ceny stavebního díla. V praktické části je toto téma zkoumáno v praxi pomocí dotazníkového šetření. Na výstupy z dotazníkového šetření navazují dva rozhovory se zástupci z praxe. Po vyhodnocení těchto dat jsou ověřeny stanovené hypotézy a vyjádřeno doporučení.
Diploma thesis deals with the analysis of the approach of construction companies to the preparation of price offers. The theoretical part contains an explanation of the basic concepts of the issue and possible ways to determine the price of the construction work. In the practical part, this topic is researched in practice using a questionnaire survey. The results of the questionnaire survey are followed by two interviews with representatives from practice. After evaluating these data, the established hypotheses are verified and recommendations are expressed.
Description
Citation
DROZDOVÁ, A. Taktika stavebních podniků při přípravě cenových nabídek u veřejných zakázek na stavební práce [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Tomáš Hanák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, Ing. et Ing. Petr Trtílek - tajemník, doc. JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Lucie Vaňková , Ph.D. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D., CA - člen,
Date of acceptance
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO