Systémy vytápění a chlazení v polyfunkčním domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem vytápění a chlazení polyfunkčního domu. Objekt je funkčně rozdělen na část obchodů, administrativy a bytových jednotek. V práci jsou popsány různé možnosti chlazení a základní typy a funkce klimatizačních systémů. Jsou vypracovány 3 varianty systému na úrovni pro rozšířené stavební povolení a jejich zhodnocení. Vybraná varianta je rozpracovaná na úrovni projektu pro provádění stavby.
The master´s thesis is about the design of heating and cooling of a multifunctional house. The building is functionally divided into parts of shops, administration and apartments. Thesis describes various cooling options and basic types and functions of air conditioning systems. Three variants of the system at the level for expanded building permits and their evaluation are developed. The selected variant is developed at the project level for the construction.
Description
Citation
FUKSA, L. Systémy vytápění a chlazení v polyfunkčním domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc. Ing. Iveta Skotnicová, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jana Doležalová - tajemník, Ing. Jakub Vrána, Ph.D. - člen, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - člen, Ing. Petra Berková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal Systémy vytápění a chlazení v polyfunkčním domu. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise: - kde je vhodné umísťovat koncové prvky chladícího zařízení v místnosti - rozdíl mezi jednotkami SPLIT a VRF - jak by bylo prováděno měření tepla a chladu na navrhovaném objektu - problematika hluku při návrhu zařízení na střeše Student výborně reagoval a zaujal stanoviska ke všem připomínkám k předložené diplomové práci od oponenta i členů komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO