Administrativní budova - Brno

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je návrh nové administrativní budovy s klientským provozem. Budova je navržena s ohledem na požadavky pro budovy s téměř nulovou spotřebou energie. Součástí projektu je i kompletní požárně bezpečnostní řešení objektu a průkaz energetické náročnosti budovy. Diplomová práce je zpracována formou dokumentace pro provádění stavby.
The aim of the diploma thesis is to design a new office building with client operation. The building is designed with requirements for buildings with almost zero energy consumption. The project also includes a complete fire safety solution for the building and a certificate of the building's energy performance. The diploma thesis is processed in the form of documentation for execution of the project.
Description
Citation
ČERVINKA, T. Administrativní budova - Brno [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Jana Bartlová - tajemník, Ing. Michal Navrátil - tajemník, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - člen, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen, Ing. Stanislav Buchta, Ph.D. - člen, Ing. Lukáš Pobořil - člen,
Date of acceptance
Defence
Student představil projekt administrativní budovy v Brně. Student v prezentaci zodpověděl na otázky oponenta s ojedinělými nepřesnostmi, a reagoval na připomínky komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO