Nf zesilovač pro indukční smyčku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem diplomové práce bylo zaměřit se na problematiku a realizaci indukční smyčky pro drážní vozidla, navrhnout a sestrojit funkční vzorek elektroniky zesilovače, který splňuje všechny požadované nároky. Práce zahrnuje podrobné informace o celkovém systému indukční smyčky týkající se jejího návrhu, umístění a výkonu. Druhá část práce pojednává o návrhu zesilovače, jeho realizaci a měřených parametrů pro splnění daných nároků.
The goal of this master thesis was to study the theory and to realize an induction loop for railway rolling vehicles, to design and manufacture a functioning prototype of electronic amplifier, which carries out all the requirements. This thesis includes detailed information about the induction loop system, its position and performance, following with the design of the amplifier, execution of the design and with the conclusion of measured parameters for the accomplishment of the required parameters.
Description
Citation
FLEK, P. Nf zesilovač pro indukční smyčku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Pavel Šteffan, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Jiří Mišurec, CSc. (místopředseda) RNDr. Ladislav Mareček, CSc. (člen) Ing. Vilém Kledrowetz, Ph.D. (člen) Ing. Martin Adámek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-05
Defence
Student představil komisi svou diplomovou práci. V některých částech si však student nebyl úplně jistý při prezentaci. Na konci své práce student zodpověděl otázky položené oponentem práce. Komise se dále dotázala studenta na otázky týkající se jeho práce, na které se student snažil zodpovědět. Bohužel však na některé otázky odpovídal mlhavě a některé názvy bohužel uváděl dle svého značení a ne dle standardního názvosloví. Komise, měla připomínky k formální prezentaci práce i k jeho odpovědím týkající se zesilovače uvedeném v práci. Na konci otázek komise student předvedl praktickou ukázku své diplomové práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO