Návrh protiopatření k útokům na konektivitu vozů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na problematiku konektivních vozů a typy hrozeb které mohou nastat a jak se proti nim chránit. V teoretické části byl popsán obecný model auta. V další části práce byl vytvořen šablon v Microsoft Threat Modeling Tool s hrozbami a protiopatření k nim.
The diploma thesis is focused on the issue of connective cars and the types of threats that can occur and how to protect against them. The general part described the general model of the car. In the next part of the work, templates were created in the Microsoft Threat Modeling Tool with threats and countermeasures to them.
Description
Citation
GOLOVKOVA, N. Návrh protiopatření k útokům na konektivitu vozů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Münster, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dejdar (člen) Ing. Tomáš Gerlich (člen) Ing. Radim Číž, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-08
Defence
Studentka prezentovala výsledky své práce a komise byla seznámena sposudky. Studentka obhájila diplomovou práci s výhradami a odpověděla na otázky členů komise a oponenta. Otázky oponenta: Žádné. Otázky komise: Jaký je rozdíl mezi Vaším navrženým modelem a konkurenčními modely ? Studentka odpověděla na otázku. Otázka na popísanie navrhnutého modelu. Studentka odpověděla na otázku.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO