Design H2O2 nebulizéru pro dezinfekci povrchu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cieľom tejto bakalárskej práce je design H2O2 nebulizátoru pre dezinfekciu povrchov s ohľadom na všetky jeho funkčné a technické parametre. Dôraz je kladený zároveň na estetickosť produktu. Práca vychádza z analýzy dostupných produktov a podrobnej technickej analýzy. Výsledné zariadenie je určené predovšetkým do zdravotníckych zariadení, avšak možné je aj využitie v iných sférach, kde je dezinfekcia priestorov potrebná.
The aim of this bachelor thesis is to design a hydrogen peroxide disinfector with regard to all its functional and technical parameters. Emphasis is placed simultaneously on the aesthetics of the product. The work is based on the analysis of accesible products and detailed technical analysis. The final device is intended primarily for medical facilities, but it can be used in any other areas, where is disinfection needed
Description
Citation
MAKAROVÁ, S. Design H2O2 nebulizéru pro dezinfekci povrchu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. (místopředseda) akad. soch. Tamara Buganská (člen) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) Mgr. Svatopluk Řezníček (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Ing. Dana Rubínová, Ph. D. (oponent) Můžete specifikovat rozměry prostoru pod horní části madla a uvést, proč pro přenášení přístroje počítáte s uchopením ze spodu? ČÁSTEČNĚ ZODPOVĚZENO Doc. Ing. Martin Vrbka, Ph.D. Účel přístroje, jak to vlastně funguje? ZODPOVĚZENO Akad. soch. Tamara Buganská Láhev s náplní se plní, nebo nakupuje osobitě? ZODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO