Design pohotovostního handsfree sluchátka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Zadáním této bakalářské práce je navrhnout zařízení, které v případě nouze telefonicky spojí uživatele s centrem tísňového volání. Musí to být doplněk do interiéru nového vozu Škoda Kodiaq, který by nijak neovlivňoval jeho vzhled nebo výrobu. Řešením je bluetooth handsfree sluchátko, které je připojeno k systému Škoda eCall. Je po celou dobu ve vozidle nachystané pro jeho použití. Žádná automobilka podobné zařízení nenabízí, proto je ojedinělé.
The task for this bachelor work is to design a device, which can connect a user with the emergency call center in case it is needed. It has to be an accessory for the interior of the new Škoda Kodiaq vehicle and it can not affect its design or the production. The solution is a Bluetooth handsfree headset, connected to the Škoda eCall. It is always in the car ready to be used. Not a single car manufacturer offers such a device. Therefore it is so unique.
Description
Citation
DVOŘÁK, J. Design pohotovostního handsfree sluchátka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) Mgr. Svatopluk Řezníček (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) akad. soch. Tamara Buganská (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
Akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (oponent) Nebude horní část sluchátka nad uchem kolidovat s brýlemi? ZODPOVĚZENO Mgr. Svatopluk Řezníček Kde to bude v autě umístněné? ZODPOVĚZENO Nebylo by vhodné to vybavit ještě bezpečnostním páskem? ZODPOVĚZENO Při umístnění ovládání hlasitosti jste vycházeli z ovládání mobilu nebo něčeho jiného? ZODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO