Design akumulátorového průmyslového radia

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tématem bakalářské práce je design akumulátorového průmyslového rádia. Hlavním cílem je navrhnout průmyslové rádio určené do náročných podmínek, jako jsou staveniště a dílny, a splnit ergonomické, funkční i estetické požadavky. Návrh vychází ze současného stavu poznání a je kladen důraz na nedostatky současných produktů. Výsledný produkt je navržen pro cílovou skupinu řemeslníků a je obohacen o nové inovace.
The topic of the bachelor's thesis is the design of a battery-powered industrial radio. The main goal is to make an industrial radio designed for demanding conditions, such as construction sites and workshops and deal with ergonomic, functional and aesthetic requirements. The design is based on the current state of knowledge and emphasis is placed on the shortcomings of current products. The resulting product is designed for the target group of craftsmen and is enriched with new innovations.
Description
Citation
BARTŮNĚK, J. Design akumulátorového průmyslového radia [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) Mgr. Svatopluk Řezníček (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) akad. soch. Tamara Buganská (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
Akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (oponent) Nemá natažená koncepce s dlouhým madlem typologicky blíže k boomboxu než k pracovním rádiím? ZODPOVĚZENO Mgr. Svatopluk Řezníček Není ovládání příliš zranitelné? ZODPOVĚZENO Doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. Má skutečně zařízení výraz odolnosti a robustnosti? ZODPOVĚZENO
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO