Design invalidního vozíku pro psy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá designem invalidního vozíku pro psy. Hlavním cílem je návrh funkčního a odolného zařízení s atraktivním vzhledem, které usnadní život psím pacientům a jejich majitelům v nelehkých životních situacích. Práce vychází z průzkumu již existujících výrobků a ze studia současného stavu poznání, týkajícího se potřeb psích pacientů a jejich parametrů. Jedná se o veterinární produkt, jež své uplatnění nalezne v rehabilitačních centrech pro zvířata a u majitelů handicapovaných psů.
This bachelor thesis deals with the design of wheelchair for disabled dog. The main goal is to design functional and durable device with attractive appearance that will make life easier for canine patients and their owners in difficult life situations. The thesis is based on survey of existing products and on study of current state of knowledge concerning needs of canine patients and their parameters. It is veterinary product that can be used in rehabilitation centers for animals and by owners of handicapped dogs.
Description
Citation
HÁJKOVÁ, K. Design invalidního vozíku pro psy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Průmyslový design ve strojírenství
Comittee
doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. (předseda) doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) Ing. Dana Rubínová, Ph.D. (člen) Mgr. Svatopluk Řezníček (člen) akad. soch. Josef Sládek, ArtD. (člen) akad. soch. Tamara Buganská (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
Akad. soch. Tamara Buganská (oponent) Který díl vozíku by z hlediska poruchovosti byl asi nejslabším článkem systému? ZODPOVĚZENO Doc. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. Co si myslíte, že by šlo ještě zlepšit na vašem návrhu? ZODPOVĚZENO Nebylo by vhodné kolečka odpružit? ZODPOVĚZENO Mgr. Svatopluk Řezníček Porovnání komfortu pásů a celotělového postroje. ZODPOVĚZENO Doc. akad. soch. Ladislav Křenek, ArtD. Myslíte si, že se vám podařilo spravit výrobek co nejkompaktnější? (KOMENTÁŘ)
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO