Podnikatelský plán pro založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na vytvoření návrhu vhodného podnikatelského plánu pro založení malého vinařského podniku. K vypracování návrhu je využito vybraných strategických analýz pro zhodnocení současného stavu. Na základě vyhodnocených analýz je sestaven podnikatelský záměr, který obsahuje marketingový, operační a finanční plán. Vhodnými metodami jsou následně identifikována hlavní rizika, která mohou realizaci projektu ohrozit. Výstupem práce je návrh podnikatelského plánu, podle kterého lze založit malý vinařský podnik.
The diploma thesis is focused on the creation of a proposal for a suitable business plan for the establishment of a small wine company. Selected strategic analyses are used to develop the proposal to evaluate the current situation. Based on the evaluated analysis, a business plan is compiled, which contains a marketing, operational and financial plan. Appropriate methods are then used to identify the main risks that may jeopardize the implementation of the project. The output of the work is a proposal for a business plan, according to which a small wine company can be established.
Description
Citation
ZAPULOVÁ, A. Podnikatelský plán pro založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. - Můžete vysvětlit, jak to je s e-shopem zdarma? - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA - Jak se budete chtít odlišit od konkurence? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO