Založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu k založení konkurenceschopného malého podniku, zabývající se prodejem příze, látek a sortimentu pro tvorbu. Práce je rozdělená do tří částí. První část se zaměřuje na základní teoretické pojmy. Druhá část prakticky analyzuje prostředí budoucího podniku. V poslední části je sestaven podnikatelský plán, doplněný o harmonogram podnikání.
The diploma thesis focuses on creating the business plan to establish a competetive small company dealing with scale of yarn, fabrics and handmade assortment. Thesis is divided into three parts. The first part is focused on basic theoretical concepts. The second part practically analyses the environment of the future company. In the last part, a business plan is compiled with business schedule.
Description
Citation
SYNKOVÁ, R. Založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Ing. Roman Ptáček, Ph.D. - Z kolika nabídek jste vybírala úvěr? Jak jste vybírala? Už jste byla v nějakém jednání? - odpovězeno Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. - Podle čeho jste volila peníze, které do kampaní dáte a délku? Co podle vás znamená nastavit online marketingovou kampaň? - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA - Uvažovala jste o tom, že byste tam měla 2/3 křesílka, kde by dámy mohly háčkovat? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO