Strategie rozvoje rodinného vinařství

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem strategie rozvoje rodinného podniku Vinařství Hrozínek s.r.o. První část práce je věnována vymezení teoretických pojmů souvisejících s danou problematikou. Druhá část se zabývá analýzou současného stavu vybraného rodinného vinařství a v závěru této práce je na základě provedené analýzy zpracován návrh strategie rozvoje tohoto rodinného podniku.
This diploma thesis deals with a proposed development strategy for the family business Vinařství Hrozínek s.r.o. The first part of the work is devoted to the definition of relevant theoretical concepts. The second part deals with an analysis of the current state of the family winery and finally, based on the analysis, a draft strategy for the business development is proposed.
Description
Citation
HUDCOVÁ, V. Strategie rozvoje rodinného vinařství [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
Otázky oponenta: O jakou alternativní strategii resp. kombinaci strategií dalšího směřování rodinného vinařství se tedy jedná? Jak jsou strategické cíle na tento směr navázány? - odpovězeno Pokuste se zhodnotit potenciál (např. turismus - Břeclav) a odhad počtu uzavření partnerství s vinotékami. - odpovězeno V návrzích konstatujete, že stávající logo vinařství Hrozínek již není kvůli své délce vyhovující, proč tomu tak je a zabývala jste se tímto v analytické části práce? - odpovězeno doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D.,MBA Uvažovala jste změnu spotřebitelského chování vlivem současné pandemické situace? - odpověženo částečně Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D Jaké jsou náklady na online marketing? Jakým způsobem budete stanovovat nárust prodejů? - odpověženo částečně Ing. Pavel Juřica, Ph.D. Připomínka ke zpracování analýzy rizik.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO