Podnikatelský plán: vzdělávací kurzy pro sport a fitness

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na navržení podnikatelského plánu pro firmu pořádající vzdělávací semináře pro profesionální sportovce a lidi zajímající se o fitness. Podnikatelský plán byl zpracován na základě podrobné literární rešerše a marketingového průzkumu, jehož data byla sbírána formou dotazníkového šetření. Autorka práce má v plánu za pomocí tohoto podnikatelského plánu vzdělávací kurzy zrealizovat.
The diploma thesis focuses on designing a business plan for a company organizing educational seminars for professional athletes and people interested in fitness. The business plan was prepared on the basis of a detailed literature search and marketing survey. The author of the thesis plans to implement this business plan.
Description
Citation
SVĚTINSKÁ, K. Podnikatelský plán: vzdělávací kurzy pro sport a fitness [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. - Proč pro vás profi sportovci nebudou tak zajímaví? Zmínila jste, že se více zaměříte na amatéry. - odpovězeno Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. - Lidé kurz absolvují, ale co dál? Nestálo by za to ty aktivity dále rozvinout? - odpovězeno Ing. Pavel Juřica, Ph.D. - V nabídce máte kurzy akreditované MŠMT. Hledala jste si i podmínky? - odpovězeno Ing. Pavel Juřica, Ph.D. - Jak dlouho trvá proces schvalování MŠMT? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO