Návrh části webové aplikace pro výpočet režijních nákladů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Predmetom tejto práce je návrh vytvorenia webovej aplikácie pre kalkuláciu režijných nákladov, ktorá má za úlohu nahradiť súčasné riešenie, ktoré je považované za zastarané. Robí sa tak v súlade so stratégiou spoločnosti SAP SE, pre ktorú riešenie navrhujeme. Táto snaha je súčasťou ambícii o rozvoji a zlepšení cloudového portfólia už existujúcich aplikácii spoločnosti, čo by malo v dlhodobom horizonte viesť aj k lepšej pozícii na trhu pre túto spoločnosť a jej produkty. Práca je rozdelená na 3 časti. Začína popisom teoretických východísk, kde sú zhrnuté nástroje a princípy, s ktorými v práci ďalej pracujeme. Nasledujúca časť venuje pozornosť analýze súčasného stavu kde ilustratívne rozoberáme súčasné riešenie a kľúčové časti. Záverečná, teda 3. kapitola obsahuje popis implementovaného riešenia a bližšie sa venuje rozdielom oproti zisteniam zhrnutých v kapitole 2.
Subject of this thesis is to design a web application for overhead calculation, whose purpose is to be a substitution for presently used solution, which is considered to be deprecated. This is being done as a part of strategy of SAP SE corporation for which the solution is designed. This ambition to develop and improve cloud portfolio of already existing applications of the company should lead to betterment of already existing applications of this type and in a long run an improvement of the company’s market position as well as it’s products. The thesis is divided into 3 parts. It begins with a description of theoretical concepts, tools and principles, which are then utilized in further chapters. The following chapter analyzes current state of the affairs, where it is illustrated, what the current solution looks like along with key parts of it. The final, 3rd chapter is dedicated to a description of implemented solution and it also closely describes key differences mentioned in chapter 2.
Description
Citation
FLORIANS, P. Návrh části webové aplikace pro výpočet režijních nákladů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
Otázky vedoucího - nejsou Otázky oponenta - odpovězeno prof. Kocmanová Ve kterém podniku lze použít vaše návrhu? – odpovězeno Jak v danem programu program identifikuje ze jedna se o režie? – odpovězeno Ing.Videcká,Ph.D Kde můžeme využít systém automatizace? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO