Návrh logistické koncepce ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem logistické koncepce v podniku CHEMCOMEX, a.s. s možností její implementace. Jsou zde popsány teorie týkající se logistiky. Dále jsou rozebrány teoretické postupy důležité pro analýzu současného stavu. V analytické části je zkoumán proces získání zakázky a obchodní přípravy. Dále v analýze pokračuji přes proces nakupování, přejímku až ke skladování, výrobu a expedici. Cílem diplomové práce je najít slabá místa v logistické koncepci a navrhnout řešení, která přispějí ke zvýšení hodnoty podniku.
This diploma thesis deals with the design of a logistics concept in the company CHEMCOMEX, a.s. with the possibility of its implementation. The diploma thesis describes the theory of logistics. Furthermore, theoretical procedures important for the analysis of the current state are discussed. The analytical part examines the process of obtaining an order and business preparation, then I continue the analysis through the process of purchasing, acceptance to storage, production and shipping. The aim of the diploma thesis is to find weak points in the logistics concept and to propose solutions that will contribute to increasing the value of the company.
Description
Citation
KABELKA, M. Návrh logistické koncepce ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno doc. Doskočil - Z jakých podkladů bylo čerpáno při tvorbě ekonomických návrhů? Z jakých podkladů bylo čerpáno u rizikových analýz? Je možnost uplatnit pouze jeden koncept nebo je potřeba všechny uplatnit současně? - částečně odpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO