Návrh marketingové strategie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem nové marketingové strategie pro brněnskou posilovnu Velký Průvan. Na základě teoretických poznatků je vypracována analýza současného stavu a stavu konkurence, z nichž vychází návrhová část, která se věnuje zejména úpravě současného produktu kvůli celosvětové pandemii, nové PPC reklamě a marketingu na sociálních sítích. Tyto změny by měly zvýšit konkurenceschopnost a v konečném důsledku i tržby posilovny.
This diploma thesis deals with the design of a new marketing strategy for the Brno gym Velký Průvan. Based on theoretical knowledge, an analysis of the current state and the state of competition is prepared, which is the basis of the design part, which focuses on the modification of the current product due to the global pandemic, new PPC advertising and marketing on social networks. These changes should increase the competitiveness and, ultimately, the gym's sales.
Description
Citation
ŠEVČÍK, M. Návrh marketingové strategie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
otázky vedoucího - nezodpovězeno otázky oponenta - nezodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Kdo je vaším cílovým zákazníkem? - nezodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Proč jste pro potřeby práce vybral zrovna ty tři konkrétní podniky? - nezodpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Vaše návrhy nejsou strategické, nejedná se o strategii. Vaše návrhy tedy vůbec nekorespondují s cílem práce. Co je to strategie? - nezodpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Zmiňujete povědomí o značce. Co je to tedy povědomí o značce? Co to prakticky znamená? - nezodpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Vaše diplomová práce měla být dle vámi stanoveného cíle o strategii. Tohle není strategie. Vaše diplomová práce není o strategii. SWOT analýza je také chybná. Vy tu finančně zhodnocujete PPC kampaň. Jakým zůsobem se stanovuje finanční hodnocení? - nezodpovězeno Ing. Jana Hornungová, Ph.D.: Navážu na strategii z ekonomického pohledu. Devět měsíců byli zavření. Mají nyní finance na provoz? - nezodpovězeno
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO