Podnikatelský plán aktivit v oblasti vývoje a distribuce počítačové hry v žánru strategie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na zpracování reálného podnikatelského plánu na založení živnosti zabývající se vývojem počítačové hry v žánru strategie. Základem je literární rešerše zpracovaná do teoretické báze zahrnující základní pojmy zaměřující se na nosnou myšlenku plánu a tvorbu obchodního modelu. Analytická část se věnuje prověření podnikatelské myšlenky s využitím metody Lean Canvas a provedení dalších analýz podnikatelského prostředí. Návrhová část již obsahuje zvolenou strategii pro začínajícího živnostníka včetně obchodního modelu, jenž se odvíjí na základě výsledků analýz podnikatelského prostředí.
The master’s thesis is focused on the creation of a viable business plan for self-employment in strategy video game development. The foundation is a literary framework processed into a theoretical basis, including basic concepts focusing on the main idea of the plan and the creation of a business model. The analytical part is devoted to the examination of the business idea using the Lean Canvas method and performing further analyzes of the business environment. The proposal part describes the chosen strategy for the beginning self-employed person, including the business model, which is based on the results of analyzes of the business environment.
Description
Citation
LUKSCHANDERLOVÁ, P. Podnikatelský plán aktivit v oblasti vývoje a distribuce počítačové hry v žánru strategie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Otázky členů komise: Ing. Nina Bočková, Ph.D. - V jaké výši bude platit podnikatel zálohy na sociální a zdravotní pojištení, jak to ovlivní výdaje? Proč jste sestavovala zahajovací rozvahu, když budete danit paušálem? prof. Ing. Petr Dostál, CSc. - Jak je využívaná umělá inteligence v představovaném programu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO