Spokojenost zákazníků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této diplomové práce je analýza spokojenosti zákazníků lezeckého centra Tendon Wallstreet v Jihlavě. Diplomová práce je rozdělena na čtyři hlavní části. První částí jsou cíle práce a zvolená metodika. Druhá část obsahuje teoretický popis, který vychází z odborné literatury. V další části využívám vybrané metody a analýzy ke zmapování současné situace. Poslední čtvrtá část je vlastní návrh na základě zjištěných poznatků z dotazníkového šetření na zlepšení úrovně spokojenosti zákazníků.
The subject of this thesis is to analyze customer satisfaction of the climbing center „Tendon Wallstreet Jihlava“. The thesis is divided into four main parts. The first part is the goals of the work and the chosen methodology. The second part contains a theoretical description, which is based on literature. In the next part I use selected methods and analyzes to map the current situation. The last fourth part is the actual proposal based on the findings of the questionnaire survey to improve the level of customer satisfaction.
Description
Citation
FRANEK, J. Spokojenost zákazníků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
otázka vedoucího: odpovězeno otázka oponenta: odpovězeno prof. Meluzín: Máte uvedenénNáklady na výstavbu - je to včetně DPH nebo bez DPH? -odpovězeno prof. Meluzín: Máte návrh na zakoupení čističe - dochází k demontáži, případně jak často?. - odpovězeno Ing. Smolíková: Byla použita skórovací metoda? odpovězeno Ing. Smolíková: Proč jste v analýze rizik nezohlednil výstupy ze SWOT analýzy? odpovězeno Ing. Luňáček: U rozhodovací matice, zákazníci odpovídali otevřeně, nebo jste je navedli uzavřenými otázkami? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO