Analýza a návrh reportingu reálných nákladů materiálu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu a následný návrh a vývoj reportingové aplikace. Reportingová aplikace má za cíl zobrazovat reálné náklady na materiál a stát se novou aplikací v portfoliu společnosti SAP. Popis teoretických východisek, jež jsou využívaná dále v práci, je obsažen v první části práce. V následující kapitole je uveden popis současného stavu, spolu s provedenými analýzami vybrané společnosti. V poslední kapitole jsou analyzovaná možná rizika, na které navazuje samotný návrh řešení. V závěru je ekonomické zhodnocení projektu.
My thesis contains the analysis and following suggestion of a solution of the application for the reporting. The reporting application has a goal to display actual costing data for a selected material and be a part of the SAP applications. The description of the theoretical background that is used in the thesis is the first part of the thesis. In the following chapter is the description of the current situation and analysis of the selected company. The last chapter contains an analysis of the possible risks which are followed by the suggested solution. At the end of the thesis is an economic evaluation of the project.
Description
Citation
JUŘIČKA, M. Analýza a návrh reportingu reálných nákladů materiálu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: nejsou prof. Meluzín: Jsou v mzdových nákladech započítány odvody?. - odpovězeno Ing. Luňáček: V testování máte uvedenou časovou analýzu, je pro jeden pokus či více pokusů?. odpovězeno Ing. Luňáček: Je problém hardware vybavení? odpovězeno Ing. Smolíková: Jakou jste zvolil metodu pro analýzu rizik? - částečně odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO