Návrh na zlepšení marketingového mixu společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na marketingový mix společnosti Kakaovník, s. r. o. – Čokoládovna Janek. Tato společnost se zabývá výrobou čokoládových produktů, zejména čokoládovými tabulkami, pralinkami, lanýži a ostatními čokoládovými specialitami. Teoretická část práce přibližuje důležité marketingové pojmy a analýzy, které jsou stěžejní pro vypracování analytické a návrhové části práce. Analytická část hodnotí současnou situaci ve společnosti prostřednictvím zvolených analýz. V rámci analytické části je zpracováno dotazníkové šetření, které se zaměřuje na spokojenost B2B zákazníků se současným marketingovým mixem. Návrhová část práce zahrnuje návrhy, které povedou ke zlepšení stávajícího marketingového mixu společnosti.
The thesis focuses on the marketing mix of the company Kakaovnik s.r.o. - Cokoladovna Janek. This company produces chocolate products, especially chocolate bars, pralines, truffles and other chocolate specialities. The theoretical part introduces important marketing terms and analyses, which are key for carrying out both the analytical and the proposal part of the thesis. The analytical part evaluates the existing situation in the company via selected analyses. A questionnaire survey focused on the satisfaction of B2B customers with the current marketing mix was conducted in the analytical part. The solution proposal part includes propositions to improve the company’s current marketing mix.
Description
Citation
TOMALOVÁ, P. Návrh na zlepšení marketingového mixu společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Ph.D. Doubravský - Jak byla vypočítána minimální velikost statistického vzorku? - Odpovězeno Ph.D. Mráček - Jak je řešeno zasílání čokolád vzhledem k znehodnocení zásilky? Na základě čeho byla navržena velikost plakátů pro B2B? - Odpovězeno doc. Zinecker - Jak si společnost opatřuje základní surovinu? - Odpovězeno prof. Jurová - Jak reaguje společnost na zvyšující se cenu kakaa? Kdo jsou B2B zákazníci pro společnost? Proč přemýšlíte nad veganskou variantou produktů? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO