Návrh na zlepšení marketingové komunikace ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací konkrétní společnosti. Práce je rozdělena do tří základních částí. První část je teoretická, vymezuje základní pojmy, které je nutné znát pro pochopení uvedeného tématu. Ve druhé část diplomové práce je blíže představena vybraná společnost, na niž je provedena analýza současného stavu. V poslední části jsou uvedeny návrhy na zlepšení marketingové komunikace, návrhy vycházejí z teoretických poznatků spolu s analýzou společnosti.
The master thesis deals with the marketing communication of a specific company. The work is divided into three basic parts. The first part is theoretical, defines the basic concepts that are necessary to know to understand the topic. In the second part of the master thesis, a selected company is introduced in more detail, on which an analysis of the current state is performed. The last part contains suggestions for improving marketing communication, the proposals are based on theoretical knowledge along with an analysis of the company.
Description
Citation
MATOUŠKOVÁ, J. Návrh na zlepšení marketingové komunikace ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno doc. Doskočil - Jak souvisí analytická část práce s návrhovou částí. Z jakých konkrétních analýz byly zjištěny návrhy? Koncepce práce? Návaznost jednotlivých návrhů? - Částečně odpovězeno prof. Jurová - Byla aktivní podnikatelská činnost v průběhu pandemie? Jak dlouho je společnost na trhu? - Částečně odpovězeno Ph.D. Mráček - Rozdíl mezi roll upem a rollerem? - Částečně odpovězeno. Ph.D. Doubravský - Jaký je Váš vztah se společností? - Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO