Změny motivačního systému společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá tématem motivačního systému ve vybrané společnosti. V teoretické části jsou popsána základní teoretická východiska, která souvisí s pojmem motivace a odměňování zaměstnanců. V praktické části je rozebrán současný motivační systém společnosti, součástí je i provedené dotazníkové šetření. Závěrečná část je věnována zhodnocení systému a dotazníkového šetření, na jejichž základě jsou vytvořeny návrhy na vylepšení současného motivačního systému.
This diploma thesis focuses on the motivation system of a selected factory. The theoretical part deals with the basic theoretical background connected with motivation and employee reward system. The aim of the practical part is the analysis of the current motivation system; a questionnaire survey is included. The final part is devoted to the evaluation of the current motivation system and the assessment of the questionnaire survey which serves as a basis for suggestions for improvement.
Description
Citation
VEJVODOVÁ, A. Změny motivačního systému společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr.,MBA - Návrhy vyplynuly z výsledku šetření. Zaměstnanci chtějí být opravdu pravidelně hodnocení? - odpovězeno Ing. Roman Ptáček, Ph.D. - Jak se na stravenkový paušál dívali zaměstnanci? A proč jste se tak rozhodla? Zaměstnanci se k vašim návrhům vyjadřovali? - odpovězeno Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. - Jaký byl výchozí stav? Jak byste mě, jako šéfa firmy, přesvědčila, abych zavedla vaše návrhy? - odpovězeno Ing. Pavel Juřica, Ph.D. - Připomínka ke struktuře práce. Návrhová část je součástí analytické části.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO