Benefitní odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem na rozvoj systému odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti ABC s r.o. Práce je rozdělena na teoretickou, analytickou a návrhovou část. Teoretická část popisuje základní pojmy spadající do oblasti řízení a odměňování zaměstnanců. Analytická část se zaměřuje na analýzu vnitřního a vnějšího prostředí společnosti, na řízený rozhovor a dotazníkové šetření. V poslední části diplomové práce je představen návrh opatření ke zvýšení spokojenosti a loajality zaměstnanců.
The diploma thesis deals with a proposal for the development of a remuneration system in a selected company ABC s.r.o. The thesis is divided into theoretical, analytical and design part. The theoretical part describes the basic concepts in the field of management and remuneration of employees. The analytical part focuses on the analysis of the internal and external surroundings of the company, controlled interview and questionnaire survey. The last part of the diploma thesis deals with proposing measures to increase employee satisfaction and loyalty.
Description
Citation
NOVOSADOVÁ, N. Benefitní odměňování zaměstnanců ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
Otázky vedoucího práce - nejsou Otázky oponenta - odpovězeno doc. Chlebovský: Kolik má společnost zaměstnanců? Vnímají zaměstanci jako benefit práci z domu? - odpovězeno Mgr. Konečný: V práci píšete, že jste dělala rozhovory, ale v příloze vidím dotazník, proč? Dotazník jste distribuovala? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO