Zlepšování B2B procesu objednávání

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na zlepšování procesu objednávání zboží přes velkoobchodní systém v malém podniku zabývajícím se importem domácích potřeb a dárkových předmětů z asijských zemí. Práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část je úvodem do problematiky podnikových procesů, informačních systémů a řízení změn. Druhá část sestává z analýzy vnitřního prostředí podniku, B2B procesu objednávání a průzkumu požadavků na vylepšenou verzi velkoobchodního systému. Třetí část je věnována návrhu zlepšení procesu objednávání a nové verze velkoobchodního systému na základě identifikovaných požadavků procesu a zainteresovaných stran.
The diploma thesis is focused on the improvement of goods ordering process through the wholesale system in a small company dealing with import of household products and gift items from Asian countries. Diploma thesis is divided into three parts. The theoretical part serves as an introduction to business processes, information systems and change management. The second part consists of an analysis of the internal environment of the company, a B2B ordering process analysis and a research on requirements for an improved version of the wholesale system. The third part is devoted to a proposal of the ordering process improvement and suggestion of a new version of the wholesale system based on the identified requirements of the process and stakeholders.
Description
Citation
MARŠÍKOVÁ, A. Zlepšování B2B procesu objednávání [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Otázka vedoucího: Jaký by měl být "první krok" podniku, pokud se rozhodne návrhy realizovat? - odpovězeno Otázka oponenta: Jakým způsobem bylo provedeno hodnocení jednotlivých sil a nakolik je toto hodnocení objektivní? - odpovězeno prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr.,MBA Jak jste myslela, že se podnik nachází uprostřed dodavatelské sítě? - odpovězeno Co Vám řekne o vnitřním prostředí podniku metoda 7S? - odpovězeno Ing. Michal Karas, Ph.D Drobné připomínky k technicko-ekonomickému zhodnocení práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO