Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na vypracování podnikatelského záměru pro pořádání letních fotbalových kempů pro děti ve věku od 6 do 12 let. Práce popisuje teoretická východiska potřebná k vypracování podnikatelského záměru. Praktická část se dále zabývá analýzou trhu, marketingovým průzkumem a návrhem podnikatelského plánu.
The thesis is focused on the elaboration of a business plan for the organization of summer football camps for children between 6 to 12 years old. The thesis describes the theoretical background needed to develop a business plan. The practical part also deals with market analysis, marketing research and business plan design.
Description
Citation
KABELÁČ, M. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (člen) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Prof. Kocmanová Budete podnikat jako fyzická osoba? - odpovězeno Proč mate finanční rozpočet jen na 1 rok? - odpovězeno Ing.Mahel, Ph.D X2 test – jaké pravidla se využívají v této metodě? - částečné odpovězeno Když nedostanete dar tak jak budete vycházet finančně?- částečné odpovězeno RNDr.Chvátalová Co je střední závislost?- odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO