Návrh podnikového finančního plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na návrh podnikového finančního plánu. Práce je rozdělena do několika kapitol. V první části práce jsou popsána teoretická východiska potřebná pro zpracování daného tématu. Dále je představena vybraná společnost a je provedena její strategická a finanční analýza. Následuje návrh podnikového finančního plánu pro nadcházející čtyři roky v optimistické a pesimistické variantě. Na závěr je provedeno celkové zhodnocení finančního plánu.
This master’s thesis is focused on a draft of a corporate financial plan. The thesis is divided into several parts. The first part describes a theoretical background needed to process the topic. Next part consists of description of a selected company and its strategic and financial analysis. This is followed by a draft of the corporate financial plan for the next four years in an optimistic and pessimistic version. Finally, an overall evaluation of the financial plan is made.
Description
Citation
SAKÁNEK, K. Návrh podnikového finančního plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
otázka vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Proč jste dělal SLEPTE analýzu v této podobě? Proč tam uvádíte počet obyvatel v produktivním věku? Proč tam nezohledňujete sociální faktory podniku? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: SWOT analýza je metodicky správně a zajímavě zpracovaná, faktory odpovídají. Chválím. Jak jste určoval váhy, které jsou tam uvedeny? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Ing. Robert Zich, Ph.D.: Dává u vaší SWOT analýzy výpočet smysl? Proč to vyhodnocujete tím vzájemným "propočtem"? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D.: Jaké jsou předpoklady optimistického a pesimistického přístupu? Změnilo se něco v posledních dvou měsících? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D.: Je HDP vhodná veličina pro posuzování finančního plánu? - zodpovězeno v plném rozsahu
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO