Návrh podnikového finančního plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na návrh finančního plánu pro společnost Autoškola Kalvoda s. r. o. První část této práce se věnuje teoretickým poznatkům ohledně finančního plánu, jeho struktuře, druhům a postupu při sestavení. Pro sestavení finančního plánu je zapotřebí sestavit strategickou a finanční analýzu. Tyto analýzy jsou provedeny v praktické části práce. V návrhové části práce je poté sestaven samotný finanční plán na období 2020-2023 ve variantě optimistické, pesimistické a následné hodnocení plánu.
This master‘s thesis is focused on the creation of a financial plan for the company Autoškola Kalvoda s. r. o. The first part of this thesis deals with theoretical knowledge about the financial plan, its structure, types and procedure of compilation. In order to compile a financial plan, it is necessary to compile a strategic and financial analysis. These analyzes are performed in the practical part of the work. In the third part of the thesis, the financial plan for the period 2020-2023 is compiled in the variant of optimistic, pessimistic and subsequently evaluated plan.
Description
Citation
ORNA, V. Návrh podnikového finančního plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Otázka vedoucího: Mohla by společnost v budoucnu přistoupit k výplatě dividend aniž by musela použít k financování investic externí zdroje? - odpovězeno Ing. Roman Ptáček, Ph.D. Jedná se o obměnu nebo rozšíření vozového parku podniku? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO