Návrh marketingové strategie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na návrh marketingové strategie pro společnost zabývající se prodejem audiotechniky. V rámci práce jsou přiblížena teoretická východiska marketingové strategie, analyzováno prostředí společnosti a její současná situace. Na základě zjištěných skutečností je vypracován návrh marketingové strategie včetně doporučení pro produktovou, cenovou, distribuční a komunikační strategii s důrazem na online marketing, který představuje způsob naplnění marketingových cílů společnosti.
The diploma thesis focuses on the design of a marketing strategy for a company engaged in the sale of audio equipment. The work presents the theoretical basis of marketing strategy, analyzes the company's environment and its current situation. Based on the findings, a draft marketing strategy is developed including recommendations for product, pricing, distribution and communication strategies with an emphasis on online marketing, which represent a way to reach the company's marketing goals.
Description
Citation
KADLECOVÁ, N. Návrh marketingové strategie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno doc. Bartoš: Jak jste počítala oportunitní náklady v rámci kalkulace distribuční strategie pro rok 2021? Ve SWOT analýze máte jako slabou stránku "chyba výkonnosti podniku", vysvětlete proč. - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO