Návrh marketingové strategie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem marketingové strategie pro cestovní agenturu SunTA. V teoretické části diplomové práce se tvoří přehled současného pojetí strategického řízení společnosti, strategického řízení marketingu, marketingové strategie a kvality služeb. V analytické části diplomové práce se provádí marketingová situační analýza společnosti SunTA a dotazníkové šetření za účelem hodnocení kvality jejích poskytovaných služeb. V návrhové části diplomové práce se na základě zjištěných informací navrhuje marketingová strategie společnosti SunTA.
The master´s thesis deals with the marketing strategy proposal of travel agency SunTA. The theoretical part of the thesis provides an overview of the current concept of corporate strategic management, strategic marketing management, marketing strategy and service quality. The analytical part of the thesis focuses on performing the marketing situation analysis of SunTA and the questionnaire survey to evaluate its service quality. The proposal part of the thesis includes the marketing strategy proposal based on the results of the marketing situation analysis and the evaluation of service quality.
Description
Citation
ERMOLINA, E. Návrh marketingové strategie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Jana Hornungová, Ph.D.: Uvádíte, že by se cestovní agentura měla zaměřit hlavně na Čínu. Proč by se měla zaměřit zrovna na Čínu? Jak je to teď s cestováním z Ruska do těchto zemí v době COVID-19? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Jana Hornungová, Ph.D.: Jaká je průměrná mzda v Rusku vzhledem k tomu zájezdu, který nabízíte? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D.: V rámci práce jste představila segmentaci. Pracovala jste s daty i nějak dál? Kolik těch segmentů máte? Proč jste z původních devíti segmentů používala jenom čtyři? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO