Uplatnění věrnostních programů ve strategii společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práca sa zaoberá analýzou vybranej spoločnosti Notino, s.r.o. Spoločnosť je maloobchodná firma predávajúca parfumy a kozmetiku v Európe. V analytickej časti je pomocou analytických nástrojov odhalená stratégia firmy, jej konkurenti a vernostné programy konkurentov. Na základe teoretickej a analytickej časti je v návrhovej časti práce vypracovaný vernostný program pre firmu s porovnaním nákladov a prínosov programu pre firmu. Sú zhrnuté riziká spojené so zavedením vernostného programu a návrhy ako znížiť ich dopad.
The diploma thesis deals with the analysis of a selected company Notino, s.r.o. which is a retail company selling perfumes and cosmetics in Europe. The analytical part analyzes in detail the company, its competitors and loyalty programs of competitors. Based on the theoretical and analytical part, a loyalty program is developed for the company with a comparison of costs and benefits of the program for the company. Also, the risks associated with the introduction of a loyalty program and suggestions on how to reduce their impact are summarized.
Description
Citation
BÓGYIOVÁ, C. Uplatnění věrnostních programů ve strategii společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Jana Hornungová, Ph.D.: Na jaký trh se v rámci svých návrhů chcete zaměřit? Nebo to berete komplexně a všude to bude nastavené stejně? Podle čeho určujete největší trh? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: Pokud je práce cílena na český trh, proč jste hodnotila i německý trh? - zodpovězeno v plném rozsahu doc. Ing. Robert Zich. Ph.D.: Ve SWOTce jste uvedla jako hrozbu striktní legislativu. V analýzách ale není uvedeno, z čeho by vyplývalo ohrožení tohoto charakteru. Jak jste k této hrozbě tedy dospěla? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO