Návrh změn motivačního systému ve vybraném podniku.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na návrh změn v motivačním systému zvolené společnosti. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy, definice a postupy, které jsou spojené s oblastí dané problematiky. Druhá část práce je věnována představení vybrané společnosti a analýze současného stavu motivačního systému prostřednictvím podnikových dokumentů a dotazníku. Poslední část obsahuje vlastní návrhy řešení vyplývajíci z výsledků uskutečněné analýzy.
The thesis focuses on the proposal of changes in a motivation system in the chosen company. The theoretical part explains basic terms, definitions and procedures that are connected to the analyzed topic. Second part of the paper introduces the company and analyzes the current state of a motivation system via company’s documents and a questionnaire. The last part includes the writer’s own suggestions of solutions resulting from the second part’s analysis.
Description
Citation
HARACHOVÁ, K. Návrh změn motivačního systému ve vybraném podniku. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Ing. Nina Bočková, Ph.D. - Máte v DP výčet zaměstanců? - odpovězeno Ing. Josef Veselý, CSc. - Je to logistická firma a vy jste řešila pouze administrativu. Kdo má na starosti přemisťování a další činnosti? Kdo je obsluhuje? Víte, jaká tam je fluktuace? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO