Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této diplomové práce je návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj společnosti. Konkrétně byl vytvořen podnikatelský plan pro zřízení kavárny s názvem Ollie, která je zároveň komunitním místem, dílnou a místem pro práci v Brně Komárov, nedaleko sportovního areálu Komec. První část tvoří teoretická východiska práce, která obsahují vysvětlení pojmů potřebných ke zpracování praktické části diplomové práce. Praktická část obsahuje analýzu současného stavu a vlastní návrh řešení. Metodami, které byly použity k analýzám jsou například metoda PESTLE nebo Porterova analýza.
The content of this diploma thesis is a proposal for a business plan for the establishment and development of a company. Specifically, it is a business plan for a café called Ollie, which is also a community center, a workshop and a place to work situated in Brno Komárov, near the Komec sports complex. The first part consists of the theoretical basis of the work containing an explanation of the concepts needed to write the practical part of the thesis. The practical part contains an analysis of the current state and the actual design of the solution. Methods used are for example PESTLE or Porter’s Analysis.
Description
Citation
KINGOVÁ, J. Návrh podnikatelského plánu pro vznik a rozvoj společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen)
Date of acceptance
2021-06-10
Defence
Otázky vedoucího - odpovězeno Otázky oponenta - odpovězeno Otázky členů komise: Ing. Josef Veselý, CSc. -Jak jste odhadovala výnosy vaší společnosti? Ing. Nina Bočková, Ph.D. - Jaká je vaše typická zákaznícká persona?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO