Financování vybraného podniku a jeho optimalizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá optimalizací financování vybrané společnosti. V teoretické části se zabývám možnostmi financování podnikatelských aktivit a také pojmy z finanční analýzy. V praktické části aplikuji získané teoretické znalosti k provedení finanční analýzy u vybrané společnosti. V poslední části jsou porovnány možnosti financování vybrané podnikatelské aktivity, které vedou k nalezení optimálního řešení financování.
This diploma thesis deals with the optimization of financing of a selected company. In the theoretical part I deal with the possibilities of financing business activities as well as concepts from financial analysis. In the practical part I apply acquired theoretical knowledge to perform a financial analysis in a selected company. The last part compares the financing options of selected business activities, that lead to finding the optimal financing solution.
Description
Citation
HNÁT, P. Financování vybraného podniku a jeho optimalizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-09
Defence
Otázky oponenta: Proč společnost nevyužije variantu financování z vlastních zdrojů (zisk, odpisy)? - odpovězeno Ing. Dagmar Řešetková, Ph.D Financování jste řešil pro celý podnik nebo jenom konkrétní část? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO