Podnikatelský záměr - zavedení nového výrobku na trh

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na zpracování business plánu pro uvedení výrobku na trh. Jedná se o robotické zařízení na údržbu jednonákolkových kolejnicových drah. Zařízení bude uváděno na český trh společností, která bude za tímto účelem nově založena. Bussines plán bude podložen zkušenostmi ze samotného výzkumu stroje a dále příslušnými analýzami. Plán je tedy zaměřen na to, jak společnosti zajistit úspěšný vstup na český trh.
The diploma thesis is focused on the elaboration of a business plan for placing a product on the market. It is a robotic device for the maintenance of single-wheel rails. The equipment will be placed on the Czech market by companies that will be newly created for this purpose. The business plan will be based on experience from joint machine research as well as relevant analyzes. The plan is therefore aimed at the company successfully completing its entry into the Czech market.
Description
Citation
HAJTMAR, A. Podnikatelský záměr - zavedení nového výrobku na trh [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
otázky vedoucího: nejsou otázky oponenta: odpovězeno Ing. Smolíková: Proč jste zvolil strukturu práce tak, že má 17 kapitol, když v zadání je definováno něco jiného?. částečně odpovězeno Ing. Smolíková: Z jakých podkladů jste vycházet při SWOT analýze? částečně odpovězeno
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO