Mezinárodní marketingová strategie v oblasti herního průmyslu a mikrotransakcí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na mezinárodní marketing v oblasti herního průmyslu. Zaměřuje se na pojetí, trendy a možnosti tvorby marketingové strategie na trhu s mikrotransakcemi. V teoretické části práce budou vymezeny základní pojmy a vytvořena teoretická východiska v oblasti marketingu mikrotransakcí, chování zákazníků a možnosti jejich zaujetí. V praktické a návrhové části bude vytvořen návrh marketingové strategie pro vyvíjenou hru autorem této práce na základě kvalitativního výzkumu a teoretické části, která má za účel zvýšit počet aktivně platících zákazníků za prémiové služby ve hrách.
The thesis is focused on international marketing of gaming industry. It’s focus is on trends and possibilities of international marketing strategy for microtransactions. The theoretical part aims to define basic concept of gaming industry, marketing, microtransactions, customer behavior and ways to engage with him. The analytical part is creating a concept of international marketing strategy for a game, which is being developed by the author of this thesis based on quality research and theoretical background. This strategy is supposed to engage with customers not interested in microtransactions.
Description
Citation
URBÁNEK, D. Mezinárodní marketingová strategie v oblasti herního průmyslu a mikrotransakcí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
otázky vedoucího: odpovězeno otázky oponenta: odpovězeno prof. Meluzín: Hra co jste prezentoval je reálná? odpovězeno Ing. Poláček: Přemýšlel jste o diplomové práci z marketingového hlediska? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO