Expanze vybrané společnosti na zahraniční trh

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na expanzi vybrané společnosti na zahraniční trh. Hlavním cílem je zjistit, zda by společnost měla vstoupit na zahraniční trh. První část diplomové práce je věnována teoretickým poznatkům v oblasti expanze firmy na zahraniční trh. V analytické části jsou provedeny analýzy, které jsou pro tuhle práci důležité. V návrhové části práce představím společnost, navrhnu strategii vstupu na zahraniční trh a vyhodnotím celý návrh.
This diploma thesis is focused on the expansion of a selected company in a foreign market. The main goal is to determine if the company should enter a foreign market. The first part of the diploma thesis is devoted to theoretical knowledge in the area of expansion of the company in a foreign markets. In the analytical part will be performed analyzes that are important for this diploma thesis. In the practical part of the thesis I will introduce the company, propose a strategy for entering a foreign market and evaluate the whole proposal.
Description
Citation
ŠTĚPÁNKOVÁ, T. Expanze vybrané společnosti na zahraniční trh [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Otázky vedoucího: Jako významné riziko identifikujete možné odstoupení zákazníka od smlouvy. Jak toto riziko eliminovat? odpovězeno Otázky oponenta: Z jakých podkladů jste vycházela při zpracování analýzy rizik? odpovězeno Prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. Jak podrobně a jakým způsobem jste dělala analýzu trhů? Jaký je rozdíl mezi trhem na Slovensku a v ČR? neodpovězeno Jaký je rozdíl mezi legislativními podmínkami na Slovensku a v ČR? neodpovězeno Ing. Roman Ptáček, Ph.D. Když jste dělala analýzu rizik, z čeho jste vycházela při stanovení vah? odpovězeno Doc. Ing. František Bartes, CSc. Porterova analýza pěti sil - jak jste analyzovala stávající konkurenci? neodpovězeno Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. Změna kurzu měny, kdy je pro vás hrozbou a kdy příležitostí ve SWOT analýze? Nakupuje firma materiál v ČR za české koruny? částečně odpovězeno Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. Rozesílala jste dotazník, jaké statistické metody jste využila pro zpracování dotazníku? Použila jste nějaké hypotézní testy? Proč jste spočítala pouze četnost? částečně odpovězeno
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO