Rozvoj obchodních aktivit společnosti na zahraničním trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na rozvoj obchodních aktivit společnosti TV PROBBE s.r.o. na zahraničním trhu. Předmětem podnikání společnosti je výroba, velkoobchod a maloobchod krmiv a chovatelských potřeb. V teoretické části jsou shrnuty poznatky, jež jsou východiskem pro další části práce. V analytické části je hodnocena aktuální situace vnějšího i vnitřního prostředí společnosti. Návrhová část stanovuje doporučení, jejichž realizace by měla vést k rozvoji obchodních aktivit společnosti.
The thesis focuses on the development of business activities of the company TV PROBBE s.r.o on a foreign market. The bussiness activities of the company include production, wholesale and retail of pet food and pet-supplies. The theoretical part summarizes the findings which serve as a base for the other parts of the thesis. The analytical part evaluates the current situation of the company's external and internal environment. The last part contains recommendations, the implementation of which should lead to the development of the company's business activities.
Description
Citation
POLÁČKOVÁ, K. Rozvoj obchodních aktivit společnosti na zahraničním trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. - V práci uvádíte náklady na Facebook a Instragram. Co tyto náklady obsahují? Jedná se o veškeré náklady? Zodpovězeno. Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. - Vizí společnosti je expandovat na Slovensko a Polsko. Proč jste si zvolila nakonec pouze Polsko? Výsledkem SWOT analýzy je kvandrant SO. Znáte alternativní strategii pro tento kvadrant? V práci popisujete analýzu trhu a poté analýzu trhu podle Porterova modelu. Jaký je rozdíl mezi těmito kapitolami? Čím se zabývá Porter? Zodpovězeno částečně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO