Návrh marketingového mixu vybraného podniku na trhu ve Švýcarsku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou marketingového mixu podniku vstupujícího na zahraniční trh. Práce je členěna na tři hlavní části. V první části této práce jsou vymezena teoretická východiska související se zkoumanou problematikou. Druhá část práce je věnovaná analýze současného stavu zvoleného podniku a zahraničního trhu s využitím vybraných analýz. V této části je také provedeno vyhodnocení dotazníkového šetření. Poslední, třetí část práce, se věnuje vytvoření konkrétních návrhů marketingového mixu, prostřednictvím kterých je možné uvést podnik na zahraniční trh s cílem oslovit a získat nové zákazníky a dostat podnik do povědomí.
This diploma thesis deals with the issue of marketing mix of a company entering a foreign market. The work is divided into three main parts. The first part of this work defines the theoretical basis related to the researched issues. The second part of the work is devoted to the analysis of the current state of the selected company and the foreign market using selected analyzes. In this part, the evaluation of the questionnaire survey is also performed. The last, third part of the diploma thesis is devoted to the creation of specific proposals for the marketing mix, through which it is possible to introduce the company to a foreign market in order to address and gain new customers and bring the company to mind.
Description
Citation
ZEMÁNEK, P. Návrh marketingového mixu vybraného podniku na trhu ve Švýcarsku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. - Jak jste odhadoval tržby? Zodpovězeno Ing. Roman Ptáček, Ph.D. - Když hodnotíte finanční situaci podniku, zmiňujete se pouze o provozním zisku. Proč nepracujete s celkovým ziskem, který zobrazuje skutečný stav společnosti? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO