Financování podnikatelských aktivit

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce na téma „Financování podnikatelských aktivit“ zpracovává vstup na zahraniční e-commerce trh za pomocí zvolené strategie a moderního marketingového plánu. V první části je pozornost věnována problematice e-commerce, podnikání na internetu, průnikům na nové trhy a nástrojům internetového marketingu z pohledu teorie. Druhá část se zabývá popisem společnosti TWIN PRODUCTION s.r.o., analýzou a srovnáním dvou vybraných trhů. Součástí je také navrhnutí strategie pro vstup na vybraný trh a nastíněná marketingová strategie. V neposlední řadě jsou všechny aktivity spojené s internacionalizací finančně vyčísleny a jsou navrhnu některá opatření.
This diploma thesis on the topic "Financing of business activities" processes the entry into the foreign e-commerce market using the chosen strategy and modern marketing plan. In the first part, attention is paid to the issues of e-commerce, business on the Internet, penetrations into new markets and Internet marketing tools from the perspective of theory. The second part deals with the description of TWIN PRODUCTION s.r.o., analysis and comparison of two selected markets. It also includes the design of a strategy for entering the selected market and an outlined marketing strategy. Last but not least, all activities related to internationalization are financially quantified and some measures are proposed.
Description
Citation
POSPÍŠIL, F. Financování podnikatelských aktivit [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
Otázka vedoucího: Jaká rizika ohrožují tento projekt v současné době? odpovězeno Otázka oponenta: V práci jsou vyhodnocovány pouze dvě varianty, přičemž u té pesimistické společnost zůstává ve ztrátě (str.77). Je možné spočítat, jak velký objem nových objednávek je potřeba, aby společnost dále podnikala na polském trhu? odpovězeno Doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. Proč nekorensponduje obsah práce, který je zaměřen zejména v návrhové části na marketingové aktivity s názvem a hlavním cílem práce, který měl být zaměřený na financování podnikatelských aktivit? částečně odpovězeno Doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc Proč jste se v analýze zaměřil pouze na dva zahraniční trhy? částečně odpovězeno Ing. Pavel Mráček, Ph.D. Výtka ke struktuře práce. Respektujte zadání.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO