Interaktivní webová prezentace audiovizuálních děl

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalárska práca obsahuje prezentáciu audiovizuálnych diel spracované kalsifikátorom založenom na neurónových sieťach (deep learning a umelá inteligencia). Práca sa zaoberá nahrávaním video súborov do webovej aplikácie a ich následným prehraním na webovej stránke. K videám sú pridané dáta, ktoré boli spracované neurónovými sieťami. Tieto dáta sú rozdelené podľa klasifikácie do daných tagov, v ktorých je zapísané čo sa na danom snímku práve nachádza. Pomocou týchto tagov sa dajú klasifikovať videá a taktiež sa tieto klasifikácie zobrazujú v reálnom čase počas prehrávania videa.
The bachelor thesis contains a presentation of audiovisual works processed by a calibrator based on neural networks (deep learning and artificial intelligence). The work deals with uploading video files to a web application and then playing them on a website. Data, that have been processed by neural networks, are added to the videos. This data is divided according to the classification into given tags, in which it is written what is currently in the image of video. These tags can be used to classify videos, and these classifications are also displayed in real time during video playback.
Description
Citation
PAULECH, M. Interaktivní webová prezentace audiovizuálních děl [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Václav Zeman, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Münster, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dejdar (člen) Ing. Tomáš Gerlich (člen) Ing. Radim Číž, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Student obhájil bakalářskou práci s výhradami a odpověděl na otázky členů komise a oponenta. Otázky: V sekcii 2.1 jste prezentoval obrázek 2.1 struktury aplikace. Z obrázku je patrné, že uživatel provede akci na webové stránce, která následně komunikuje s "views". Prosím o bližší vysvětlení, respektive podrobnější popis významu uvedeného obrázku. V sekci 2.8 uvádíte pojem poddatabáze. Prosím o bližší vysvětlení tohoto pojmu. Ve zdrojovém kódu aplikace je nadefinováno pevné heslo "password" pro administrátorský účet. Jedná se o velké bezpečnostní riziko. Pro jeho změnu je nutné provést úpravy zdrojových kódů a aplikaci znovu zkompilovat. Stejný problém je při připojování do databází. Vysvětlete důvod zvolení tohoto přístupu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO