Klimatické zkoušky kalibrátoru 9010

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá klimatickým testováním Kalibrátoru 9010. Obsahem této práce je teoretický rozbor problematiky klimatických zkoušek. Dále jsou zde popsány vlastnosti programu Caliber, který je v této práci využíván pro automatizované měření. Další kapitolou v práci je popis vlastností a funkcí Kalibrátoru 9010. V praktické části práce jsou navrženy body samotného měření. Na základě návrhu bodů je vytvořena procedura v programu Caliber, které slouží k realizaci samotného měření. Naměřené výsledky v práci byly zhodnoceny.
This bachelor thesis deals with climatic testing of Calibrator 9010. The content of this work is a theoretical analysis of climatic tests. Furthermore, the properties of the Caliber program are described here. Caliber program in this work is used for automated measurement. The next chapter in the work is a description of the properties and functions of the Calibrator 9010. In the practical part of the work, the points of the measurement itself are proposed. Based on the design of points, a procedure is created in the Caliber program. Procedure is used to measure data. The measured results in the work were evaluated.
Description
Citation
PLÁNKA, M. Klimatické zkoušky kalibrátoru 9010 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (předseda) Ing. Soňa Šedivá, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radovan Holek, CSc. (člen) Ing. Jiří Fialka, Ph.D. (člen) Ing. Lukáš Kopečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
Student obhájil bakalářskou práci. Komise neměla žádné námitky k řešené práci. V průběhu odborné rozpravy odpověděl na dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO