Optimalizace marketingového mixu vybrané společnosti na slovenském trhu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřená na marketingový mix české společnosti, která působí v mezinárodním prostředí a jeho optimalizaci pro B2B trh na Slovensku. V úvodní části práce bude blíže nastíněna problematika a cíle této práce. Teoretická část je zaměřena na definici základních marketingových pojmů, marketingového mixu, analýzu podniku a jeho okolí. Následující část se zabývá charakteristikou a analýzou současného stavu podniku a slovenského trhu. V poslední části práce je předložen návrh pro optimalizaci marketingového mixu pro již zavedený výrobek na zahraničním trhu s cílem rozšíření exportu a dosažení vyššího tržního podílu.
This diploma thesis focuses on the issue of marketing mix of a Czech company that operates in an international environment and its optimization for the B2B market in Slovakia. In the introductory part of the thesis, the problems and objectives of this work will be described in details. The theoretical section is focused on definition of basic marketing concepts, marketing mix, analysis of the company and its surroundings. The following part contains the characteristics and analysis of the current state of the selected company and the Slovak market. The final part of the thesis contains a proposal for optimizing the marketing mix of an existing product on the market with the aim of expanding export options and increasing market share.
Description
Citation
KUČEROVÁ, A. Optimalizace marketingového mixu vybrané společnosti na slovenském trhu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Jana Hornungová, Ph.D. - Jaká je finanční situace společnosti? Z jakých zdrojů bude společnost financovat plánovanou aktivitu? Zodpovězeno doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. - Jakým způsobem jste stanovila částky u optimistické a realistické varianty? Zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO