Studie malé vodní elektrárny

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Hlavním záměrem této bakalářské práce je vypracování studie malé vodní elektrárny na jezu Radlas ležícím na řece Svitavě v říčním km 6,424. Účelem studie je využití hydroenergetického potenciálu toku k výrobě elektrické energie. Obsahem studie je technická zpráva, hydraulické a hydroenergetické výpočty, výkresová dokumentace a fotodokumentace.
The main focus of this bachelor's thesis is to develop a study of a small hydro power station on the Radlas wier located on the river Svitava at river km 6,424. The purpose of this study is the usage of hydroenergetic potencial of the river to produce electricity. The content of the study is a technical report, hydraulic and hydroenergetic calculations, drawings and fotodocumentation.
Description
Citation
KÁLAL, J. Studie malé vodní elektrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
doc. Ing. Petr Hluštík, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Zbyněk Zachoval, Ph.D. - místopředseda, Ing. Adam Gřegoř - tajemník, doc. Ing. Jana Pařílková, CSc. - člen, Ing. David Duchan, Ph.D. - člen, Ing. Tomáš Kozel, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Student seznámil komisi s obsahem své bakalářské práce. Po přečtení hodnocení vedoucího bakalářské práce a posudku oponenta, student odpověděl na všechny dotazy uvedené v posudku práce. V rámci rozpravy byly položeny studentovy následující dotazy: -vejdou se schodiště do konstrukce? -konzultoval jste rozdělení průtoků mezi jez, rybochod, MVE a ostatní odběry se správcem toku? -vysvětlete rozdíl v průtocích jezem a MVE mezi Q300d a Q270d -odkud jste získal N-leté a m-denní průtoky? Jak stará data to byla? -čím je dáno Vámi uvedené rozmezí nákladů? Student na všechny uvedené dotazy odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO