Krajina křehkých snů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Bakalářská práce je shrnutím několikaměsíčního studia materiálu skleněných trubiček v kombinaci s jinými materiály, médii či prostory. Instalace si klade za cíl diváka vtáhnout do sebe pomocí využití textové roviny. Křehkost, soustředěnost, pohlcení. Způsob instalace bude vztažen k specifikám zvoleného prostředí.
The bachelor's thesis is a summary of several months of study of glass tubes in combination with other materials, media or spaces. The installation aims to take the viewer into itself by using the poetry. Fragility, concentration, absorption. The installation method will be related to the specifics of the selected environment.
Description
Citation
BÁRTOVÁ, N. Krajina křehkých snů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarná tvorba
Comittee
prof. akad. soch. Jan Ambrůz (předseda) prof. akad. soch. Michal Gabriel (člen) doc. MgA. Barbora Klímová, ArtD. (člen) doc. Mgr. Pavel Korbička (člen) MgA. Matěj Smetana, Ph.D. (člen) Mgr. et MgA. Barbora Lungová (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen)
Date of acceptance
Defence
Na úvod obhajoby studentka přečetla svoji báseň, kterou uvedla svou práci a dále pak již prozaičtějším způsobem svou práci představila. Následně byly přečteny posudky vedoucího práce a oponentky. Studentka následně reagovala na podněty a dotazy z posudků – v reakci na dotaz týkající se volby práce se sklem studentka obšírněji přiblížila genezi celého pracovního procesu. Následně byla zahájena rozprava, v níž studentka reagovala na další dotazy, např. proč v práci není využit původně zvažovaný neon, nebo zda by pro studentku byla přijatelná i práce s jiným než autorským textem. Dotazy byly věcně zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO