V prach obráceno

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění
Abstract
Bakalářská práce je uceleným konceptem, pracujícím s estetikou přírody a města. Sestává se z několika zásahů do městského meziprostoru, v místě bydliště autorky. Skrze turistické symboly a aktivity nabádá k novému pohledu na blízká, ale opomíjená místa. Tyto zásahy nejsou samy o sobě příliš výrazné, je to jejich vytržení z “čistě přírodního” kontextu a převedení do města, co je činí neobvyklými.
Bachelor thesis is a conceptual work concerned with urban and natural aesthetics. It is based on several interventions in the “terrain vague” close to the author´s residence. The work uses symbolism of tourism and touristic activities that invite the new take on neighboring but neglected spaces. These interventions are not very spectacular, but it is the urban context that makes them unusual.
Description
Citation
NEDVĚDOVÁ, A. V prach obráceno [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarná tvorba
Comittee
prof. akad. soch. Jan Ambrůz (předseda) prof. akad. soch. Michal Gabriel (člen) doc. MgA. Barbora Klímová, ArtD. (člen) doc. Mgr. Pavel Korbička (člen) MgA. Matěj Smetana, Ph.D. (člen) Mgr. et MgA. Barbora Lungová (člen) doc. Mgr. Tomáš Medek (člen)
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO