Zaměření a vyhotovení účelové mapy velkého měřítka v k. ú. Malhostovice - lokalita Zlámaniny část A

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Predmetom tejto bakalárskej práce je zameranie a vyhotovenie účelovej mapy v katastrálnom území Malhostovice – lokalita Zlámaniny. Meranie je pripojené do záväzných referenčných systémov S-JTSK a Bpv technológiou GNSS v kombinácii s využitím štátneho bodového poľa. Výsledná mapa v mierke 1:500 je vyhotovená v súlade s ČSN 01 3410 a ČSN 01 3411. Práca poskytuje teoretický úvod do problematiky s následným podrobným popisom prác.
The theme of this bachelor's thesis is mapping and creating of a purpose map in the cadastral area of Malhostovice – locality Zlámaniny. The measurement is connected to the binding reference systems S-JTSK and Bpv by the GNSS technology in combination with the use of the state point field. The final map at a scale of 1: 500 is made in accordance with ČSN 01 3410 and ČSN 01 3411. The work provides a theoretical introduction to the issue with a subsequent detailed description of the work.
Description
Citation
ORVISKÁ, T. Zaměření a vyhotovení účelové mapy velkého měřítka v k. ú. Malhostovice - lokalita Zlámaniny část A [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
doc. Ing. Dalibor Bartoněk, CSc. - předseda, Ing. Radim Kratochvíl, Ph.D. - místopředseda, Ing. Tomáš Volařík, Ph.D. - tajemník, Ing. Ladislav Bárta, Ph.D. - člen, Ing. Milan Kuruc - člen, Ing. Tomáš Volařík, Ph.D. - člen, Ing. Pavla Andělová, Ph.D. - člen, Ing. Petr Pospíšil - člen, Ing. Markéta Pospíšilová - člen,
Date of acceptance
2021-06-17
Defence
Studentka prezentovala svou bakalářskou práci. Poté tajemník přečetl posudek vedoucího, který neměl připomínky. Doc. Bartoněk přečetl posudek oponenta. Studentka poté postupně reagovala na jednotlivé připomínky a dotazy oponenta. Dr. Kratochvíl položil dotaz na zahrnutí zhušťovacích bodů do určení pomocné měřické sítě. Studentka vysvětlila svůj postup. Dr. Bárta položil dotaz na kontrolní měření. Studentka reagovala a vysvětlovala použité metody. Dr. Kratochvíl ještě položil dotaz na technické šrafy u terénního tvaru. Studentka zareagovala.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO