Bytový dům, Uherské Hradiště

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem bakalářské práce je bytový dům v Uherském Hradišti v ulici Zahrádky. Jedná se o částečně podsklepený objekt se čtyřmi nadzemními podlažími. V objektu je navrženo celkem 11 bytových jednotek, v podzemním podlaží jsou sklepní boxy pro jednotlivé byty. Nosné zdivo je v nadzemních podlažích tvořeno keramickými tvárnice a v podzemním podlaží bednícími tvarovkami BEST, vodorovné konstrukce jsou provedeny z železobetonu. Objekt bude zateplen kontaktním zateplovacím systémem ETICS. Zastřešení bytového domu je tvořeno jednoplášťovou plochou střechou. Objekt je opatřen výtahem a železobetonovým schodištěm.
The subject of the bachelor’s thesis is an apartment building in Uherské Hradiště in Zahrádky street. This building is partial basement with four above-ground floors. There are 11 residential units, in the basement there are cellars for individual flats. The load-bearing masonry of above-ground floors will be made of ceramic blocs, in the basement will be used BEST formwork, horizontal construction is made of reinforced concrete. The building will be insulated with ETICS contact thermal insulation systém. The roof of the building consists of a single-skin flat roof. The building has ane levator and reinforced concrete staircase.
Description
Citation
POLÁŠEK, V. Bytový dům, Uherské Hradiště [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - předseda, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jindřich Galata - tajemník, Ing. Andrea Bartošová - tajemník, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. Romana Benešová - člen, Ing. Lukáš Pobořil - člen,
Date of acceptance
2021-06-15
Defence
Student představil svoji DP na téma Bytový dům v Uherském Hradišti a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Diskuze ohledně zasakování parkovacího stání a rozvodech v instalační šachtě. Na připomínky oponenta reagoval student přijatelným způsobem, na otázky položené členy komise k předložené práci odpovídal poněkud nejistě, některé z nich nebyl schopen zodpovědět zcela uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO