Vzduchotechnika pro obchodní centrum

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je návrh vzduchotechniky pro obchodní centrum. Zařízení jsou navržena tak, aby splnila provozní, funkční a hygienické požadavky v posuzovaných prostorech. Teoretická část se zabývá útlumem hluku ve vzduchotechnice.
The topic of this bachelor’s thesis is a plan of ventilation for the shopping centre. Devices are designed so they meet operational, functional and hygienic requirements in considered spaces. The theoretical part aims to noise reduction in the ventilation.
Description
Citation
BRYCHTA, R. Vzduchotechnika pro obchodní centrum [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Lhotáková, CSc. - předseda, doc. Ing. Petr Horák, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Moštěk - tajemník, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Marcela Počinková, Ph.D. - člen, Ing. Marian Formánek, Ph.D. - člen, Ing. Olga Rubinová, Ph.D. - člen, Ing. Helena Wierzbická, Ph.D. - člen, Ing. Alena Vaščáková - člen,
Date of acceptance
2021-06-16
Defence
Student nejprve představil svou práci formou prezentace v PowerPointu, kde popsal téma své práce Vzduchotechnika pro obchodní centrum. Popisoval teoretickou část své práce, následně popisoval výpočtovou část, pro řešený objekt. Student popisoval návrh a distribuci vzduchu v objektu. Student popisoval návrhy a počet navržených fancoilů. Následně student popisoval tlumiče hluku pro navržené potrubí. Student v projektu navrhoval v zóně č. 4 strojovnu Vzduchotechniky. Vyjádřil se k připomínkám oponenta a odpovídal na připomínky členů komise k projektu. 1. Máte v projektu navrženou směšovací komoru? 2. Proč máte v projektu navrženo směšování? K čemu slouží? 3. V projektu máte navrženy vodní výměníky? 4. Co bude zdrojem tepla pro vodní ohřívače? 5. Jaké plynové kotle v současné době navrhujeme? 6. Jak budete regulovat výkon výměníku? Student vcelku dobře reagoval na připomínky oponenta i členů komise k předložené bakalářské práci a snažil se obhájit většinu svých řešení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO